1.

Biochemical Diversity of Yellow Flag (Iris pseudacorus L.) at Various Geographical Locations

دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 421-432
Nayyereh Ghorbani؛ Esmaeil Chamani؛ Ali Akbar Shokoohian؛ Seyyedeh Sanaz Ramezanpour

2.

Developing a smart colorimetric indicator film by incorporating pomegranate peel powder into cassava starch film

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 129-135
Azadeh Esfahani؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Homa Baghaei؛ Leila Nouri

3.

Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 265-275
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi

4.

Effects of Photo-selective Shade Net Color and Shading Percentage on Reducing Sunburn and Increasing the Quantity and Quality of Pomegranate Fruit

دوره 10، Special issue (Light in horticulture)، اسفند 2023، صفحه 25-38
Vahideh Narjesi؛ Javad Fatahi Moghadam؛ Ali Akbar Ghasemi-Soloklui

5.

Effects of Postharvest Edible Coatings to Maintain Qualitative Properties and to Extend Shelf-life of Pomegranate (Punica granatum. L)

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 67-80
Gholamreza Malekshahi؛ Babak ValizadehKaji

6.

Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity in Ten Selected Mahaleb (Prunus mahaleb L.) Genotypes

دوره 2، شماره 2، اسفند 2015، صفحه 187-197
Seyedeh Faezeh Taghizadeh؛ Ahmad Asgharzadeh؛ Javad Asili؛ Amirhossein Sahebkar؛ Abolfazl Shakeri

7.

Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei

8.

Induction of Phenolic Compounds is Affected by Boron Supply in Marshmallow (Althaea officinalis L. ) Cells

دوره 2، شماره 1، خرداد 2012، صفحه 68-75
Razieh Moalemi؛ Mahnaz Aghdasi؛ Faezeh Ghanati

9.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

10.

Silicon Improves Strawberry Ability to Cope with Water Deficit Stress

دوره 9، شماره 2، تیر 2022، صفحه 213-226
Sahar Toupchizadeh Tabrizian؛ Jafar Hajilou؛ Sahebali Bolandnazar؛ Gholamreza Dehghan

11.

The effect of carboxymethyl cellulose and pistachio (Pistacia atlantica L.) essential oil coating on fruit quality of cold-stored grape cv. Rasheh

دوره 48، ویژه نامه، مهر 1396، صفحه 63-78
Naser Ghaderi؛ Bakhtiar Shokri؛ Taimoor Javadi

12.

Total Anthocyanin Extract from Purple Sweet Potato Improves Neurotransmitter and Locomotor Behaviour by Altering Brain Corticosterone in Chronic-Stressed Mice

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1402
Nia Kurnianingsih؛ Ariella Ramadhini Hakim؛ Daffa Salsabila؛ Agwin Fahmi Fahanani؛ Novita Titis Harbiyanti؛ Retty Ratnawati

13.

Total Flavonoids and Phenolic Compounds of English Daisy (Bellis perennis L.) Affected by Foliar Application of Nano-phosphorus Fertilizers

دوره 9، شماره 4، دی 2022، صفحه 405-414
Nayyereh Ghorbani؛ Hossein Moradi؛ Mehran Kanani؛ Mahboubeh Ashnavar

14.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

15.

اثر اسیدآبسیزیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و محتوای پرولین گیاه اسطوخودوس‎ ‎‏(‏Lavendula angustifolia cv. Organic Munestead‏) در واکنش به ‌کم‌آبیاری

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 195-211
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ وحید شریعتی

16.

اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما

17.

اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

18.

اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 367-377
مهسا همدانی؛ ولی ربیعی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

19.

اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
گلاره موسوی نژاد؛ زهرا امام جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ بابک دلخوش؛ محمدحسین حداد خداپرست

20.

اثر سالیسیلیک‌اسید‌ و متیل‎ ‎‏‌جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانه‌های کالوس گیاه پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج

21.

اثر کاربرد خاکی نیتروکسین و ورمیکمپوست بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی تمشک سیاه (Rubus sp.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1401
رویا موسوی؛ ویدا چالوی؛ کامران قاسمی؛ مهدی حدادی نژاد

22.

اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخه‌بریده ژربرا (‏Gerbera jamesonii ‎L.‎‏) در دو رقم ‏Intense‏ و ‏Rosalin

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی

23.

اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم «مرلوت»

دوره 34، شماره 4، تیر 1382
ولی ربیعی؛ علیرضا طلائی؛ انریکو پترلونگر؛ علی عبادی؛ علی احمدی

24.

اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 439-455
عزیزاله خندان میرکوهی؛ شیوا پاکزاد؛ محسن کافی

25.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب