1.

Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties

دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

2.

مطالعه اثر نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی سیمبیوتیک

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 195-205
نگین نوری؛ بهشاد نوعدوست؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب