1.

Bioavailability comparison between herbal methionine and DL-methionine on growth performance and immunocompetence basis in broiler chickens

دوره 8، شماره 3، دی 2014، صفحه 169-178
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb؛ Woo Kyun Kim

2.

Garlic Powder Supplementary Diet Prevents Pulmonary Hypertension Syndrome by Reducing Apoptosis in Broiler Chickens

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402
Hamed Zarei؛ Amir Tajik

3.

The effect of administration of anti-coccidial drugs on oocyst shedding and performance in experimental coccidiosis in broiler chickens

دوره 2، شماره 2، دی 2008، صفحه 67-73

4.

آنالیز بیوانفورماتیکی پروفایل‌های بیان افتراقی ژنی مرتبط با استرس گرمایی در سه بافت مغز، کبد و ماهیچۀ ران جوجه‌های گوشتی مبتنی بر تکنیک ریزآرایه

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 203-223
محمد سلیمان اختیاری؛ آرش جوانمرد؛ فرزاد غفوری؛ آیه سادات صدر؛ سیدرضا میرائی آشتیانی؛ مسعود شیرعلی

5.

اثرات اسیدهای چرب غیر اشباع 3-n و 6-n جیرة غذایی بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
ابوالقاسم گلیان؛ جلیل توکلی افشار؛ فریدون افتخار شاهرودی؛ جواد آرشامی؛ مهران ترکی

6.

اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 409-420
دانیال محسنی سلطانی؛ علی رضا آقاشاهی؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ سید عبداله حسینی

7.

اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 87-98
سید محمدعلی میرحسینی؛ سید ناصر موسوی؛ علی افسر

8.

اثرات پرتوتابی الکترون و اسید آلی برعملکرد تولید و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 67، شماره 3، مهر 1391، صفحه 223-233
شعبان رحیمی؛ سعید یخکشی؛ پروین شورنگ

9.

اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 153-160
سید ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ علی اصغر صادقی

10.

اثرات تزریق درون تخم‌مرغی منابع مختلف منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 527-534
مجید متقی طلب؛ مینو میرزاوند چگینی؛ سید حسین حسینی مقدم؛ مصطفی گلشکن

11.

اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 63-78
حسینعلی قاسمی

12.

اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 381-392
زهرا نوره؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی؛ حسینعلی قاسمی

13.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

14.

اثر افزودن عصارۀ آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 141-149
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر

15.

اثر اندازه ذرات‎ ‎ذرت و منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد و خصوصیات لاشه و دستگاه گوارش ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 151-161
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ وحید عطابیگی؛ رضا عبداللهی

16.

اثر پودر آنغوزه (Ferula assa foetida) بر عملکرد، وضعیت ایمنی و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 111-118
محمد شادمانی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

17.

اثر تصحیح مواد مغذی معادل آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
مجتبی زاغری؛ ساره بوربور؛ منصور رضائی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ محمد ریاحی

18.

اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 415-425
محمدرضا رضوانی؛ گوهر سعادت منش

19.

اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین‌های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجه‌های گوشتی

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-414
بهمن نویدشاد

20.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه لوسین بر عملکرد، خصوصیات وکیفیت لاشه و بیان ژن‌های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 359-371
سیدسعید صادق زاده؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ محمدرضا یزدیان؛ سید محمد هاشمی

21.

اثر مکمل کلاته عناصر کم‌نیاز آشامیدنی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 408-420
مجید عیدی؛ حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ محمد حسین مرادی

22.

ارزیابی قابلیت هضم کلسیم و فسفر در نمونه‌های دی‌کلسیم فسفات تولید ایران در جوجه‌های گوشتی نر به دو روش ایلئومی و در کل دستگاه گوارش

دوره 75، شماره 4، دی 1399، صفحه 452-462
فرزین علی ملایری؛ مهرداد مدیرصانعی؛ محسن فرخوی؛ محمد رضائیان؛ مسعود هاشم زاده؛ ژیلا هنرزاد

23.

ارزیابی متیونین گیاهی به‌عنوان جایگزین DL- متیونین و تأثیر آن بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 399-407
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ زهرا زنگنه

24.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

25.

بررسی اثرات حذف مکمل‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عبدالرضا کامیاب؛ علیرضا محمد حسینی؛ محمد مرادی شهربابک

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب