تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,957,071 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,629,568 |
1. | Investigating the effect of emulsifiers and enzymes on the physicochemical and organoleptic characteristics of flat bread fermented by direct and sponge method | |
دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 18-25 | ||
Mahdi Karimi؛ Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Ghiafehdavoodi؛ Mohsen Ghods-rohani | ||
2. | Utilization concentrate of smoked and sun dried raisin as a natural humectant on quality and shelf life of taftoon bread | |
دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 103-108 | ||
Zahra sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Toktam Hejrani | ||
3. | تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری | |
دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342 | ||
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده | ||