1.

Investigating the effect of emulsifiers and enzymes on the physicochemical and organoleptic characteristics of flat bread fermented by direct and sponge method

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 18-25
Mahdi Karimi؛ Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Ghiafehdavoodi؛ Mohsen Ghods-rohani

2.

Utilization concentrate of smoked and sun dried raisin as a natural humectant on quality and shelf life of taftoon bread

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 103-108
Zahra sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Toktam Hejrani

3.

تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب