1.

اثر غلظت اتانول مایع پخت فرآیند جزءجزءسازی دی‌اکسید گوگرد-اتانول-آب (SEW) بر ویژگی‌های خمیر کاغذ کاج الدار (Pinus eldarica)

دوره 76، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-10
علی اصغر تاتاری؛ محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ علی قاسمیان

2.

اثر کهنگی تسریع شدة حرارتی کاغذ CMP مخلوط پهن برگان بر ویژگی های مکانیکی و نوری خمیرکاغذ بازیافتی حاصل از آن

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 821-830
حسین کرمانیان؛ مهدی رحمانی نیا؛ امید رمضانی؛ مریم عبدی؛ نرجس خاتون مداحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب