1.

Antimicrobial activity of Zatacin against bacterial diarrheal pathogens

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 263-268
Mohaddese Mahboubi؛ Tahereh Falsafi؛ Majid Torabi Goodarzi

2.

اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، دی 1394، صفحه 447-454
پریا اکبری؛ محبوبه قرقانی؛ محمد سعید فریدونی

3.

اثر عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی مرحله تومونت و ترونت ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس در ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 205-214
هومن رحمتی هولاسو؛ مهساسادات جوادی موسوی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سید سعید میرزرگر؛ علی طاهری میرقائد

4.

ارزیابی اثرات اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora(‌)‌ ‌بر میزان تفریخ تخم قزل آلای رنگین کمان)Oncorhynchus mykiss( ‌و درصد بقاء لارو آن در مقایسه با آب اکسیژنه و مالاشیت گرین

دوره 64، شماره 2، تیر 1388
مهدی سلطانی؛ مهدی اسفندیاری؛ سهیلا خضرایی نیا؛ میر مسعود سجادی

5.

بررسی تنوع شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی آویشن شیرازی (‏Zataria multiflora Boiss.‎‏) در ‏استان هرمزگان

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 669-677
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو

6.

تعیین حداقل علظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری‌های استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیاکلی

دوره 60، شماره 2، مرداد 1384
دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر مهدی وجگانی؛ دکتر منصور بیات؛ دکتر حسن ترشیزی؛ افشین آخوندزاده

7.

مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333
سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب