1.

Application of Various Concentrations of Essential Oils of Savory, Ajowan and Thyme to Maintain Quality and Shelf Life of Gladiolus Cut Flower

دوره 3، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 33-41
Seyed Hossein Mirdehghan؛ Zahra Aghamolaei

2.

Postharvest Treatments of Arginine, Asparagine, and Glycine Reduce Chilling Injury and Improve Okra Pod Quality

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 351-360
Farahnaz Fattahi؛ Fardin Ghanbari؛ Mehdi Saidi

3.

Therapeutic potential of Ocimum sanctum flower infusion

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 41-47
KDPP Gunathilake؛ KKDS Ranaweera؛ G. Janarny

4.

اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 471-477
طوبی ندری؛ سعید زین الدینی؛ ارمین توحیدی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی

5.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی دانه‌دار زرشک در منطقه ‏شاهرود

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 869-880
لعیا خوش اندام؛ علیرضا فرخزاد؛ مهدی رضائی

6.

الگوی تغییرات اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌های شیر بزهای سانن در پاسخ به استفاده از ‏مکمّل بربرین در دوره‌ انتقال

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 13-30
نوید قوی پنجه؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سیّد همایون فرهنگ فر؛ سیّد احسان غیاثی

7.

بررسی اثرات افزودن کروسین بر رقیق‌کننده مایع منی سگ در طی نگهداری در یخچال

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 303-315
سعید صالحی؛ علی سلیمان زاده؛ ساندرا گوریکه-پش؛ اسماعیل آین

8.

بررسی اثر اتیلن خارجی بر ویژ‌گی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی مرتبط با فرایند پیری در دو اکوتیپ‌ گل‌محمدی

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 767-783
غلامحسن موحد؛ نیما احمدی؛ احمد معینی

9.

بررسی اثر حفاظتی عصاره پوست انار در مهار آسیب‌های اکسیداتیو ناشی از مسمومیت تجربی با کادمیوم در ماهی کپور معمولی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-109
سیده شهربانو جعفری؛ راهله رهباریان؛ مجید رجبیان؛ حسن رامشینی؛ سید امیر جعفری

10.

بررسی برخی ترکیب‌های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت‌فرنگی (Fragaria x ananassa Duch.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479
تیمور جوادی؛ فریناز رحمتی؛ ناصر قادری

11.

بررسی تأثیر پوتریسین و 24- اپی‌براسینولید بر فعالیت آنزیم‌های ضداکسنده گیاه ریحان تحت شرایط تنش خشکی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 563-582
فرشته دارابی؛ نصرت اله عباسی؛ محمدجواد زارع

12.

بررسی تأثیر تنش شوری بر برخی از شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ ‏کاشان ‏

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-17
محمد امیدی؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ محسن کافی؛ ذبیح اله زمانی

13.

تأثیر پودر گیاه خارخاسک بر غلظت هورمون‌های تیروئیدی و IGF-I سرم خون در بره‌های نر عربی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 165-172
سهام مرمضی؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ محمدرضا تابنده

14.

تأثیر محلولپاشی برگی یدات‌پتاسیم بر تحمل به شوری توت‌فرنگی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 361-374
قادر حبیبی؛ شبنم الیاقی

15.

تأثیر نانو ذرات سلنیوم بر فراسنجه‌های کمی و کیفی اسپرم سگ پس از نگهداری در یخچال

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 379-390
مصطفی پناهی؛ علی سلیمان زاده؛ علی شالیزار جلالی؛ اسماعیل آین؛ رحیم مولایی

16.

تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 245-253
صادق حسینی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری

17.

تغییرات برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آلو رقم خاکی (‏Prunus salicina cv. ‎Flavor supreme pluot‏) در طی انبارمانی با دو دمای مختلف تحت تأثیر محلول پاشی پیش از ‏برداشت سالیسیلیک‌اسید و آهن

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 525-539
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

18.

تغییرپذیری ترکیب‌های فلاونوئیدی در بافت برگ و میوۀ در برخی از ژنوتیپ‌های درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 329-337
زیبا امیراحمدی؛ حمید عبداللهی؛ مهدی عیاری

19.

مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 589-596
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب