1.

اثر سطوح مختلف پروبیوتیک پروتکسین در جایگزین شیر بر توسعه، تکامل و فراسنجه های شکمبه‌ای بره های شیرخوار زل

دوره 74، شماره 3، مهر 1398، صفحه 338-347
یدا... چاشنی دل؛ سید ماکان موسوی کاشانی؛ مهدی بهاری

2.

تأثیر اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیه‌پذیری مواد مغذی، شمارش پروتوزوآ، پروتئین قابل متابولیسم و بخش‌بندی پروتئین بر اساس CNCPS در گاودانه

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 545-556
فائزه شهبازی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ امیرحسین خلت آبادی فراهانی؛ حامد خلیلوندی

3.

تعیین ارزش تغذیه‌ای برگ درخت پستة وحشی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 135-144
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب