1.

ارزیابی ارزش تغذیه‌ای ترکیبات قابل رسوب خیساب ذرت توسط تانن‌های استخراج شده از ضایعات ‏کشمش به‌عنوان یک منبع پروتئینی در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 255-271
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی

2.

استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیۀ مرطوب جوجه های گوشتی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 351-359
منصور یزدانیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

3.

بررسی ترکیبات شیمیایی خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و اثر آن بر عملکرد صفات و وضعیت سلامت گوساله‌های شیری هلشتاین

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 47-70
مظاهر هاشمی؛ آرش آذرفر؛ امیر فدائی فر؛ ایوب عزیزی

4.

تأثیر سطوح مختلف خیساب ذرت جایگزین‌شده با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی میش‌های شیرده دالاق

دوره 26، شماره 4، دی 1403، صفحه 447-459
مقصد صحنه؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی

5.

مقایسه‌ی ارزش تغذیه‌ای منابع مختلف پروتئینی حاصل از واکنش تانن‌های استخراج شده از ضایعات کشمش با خیساب ذرت در تغذیه‌ی نشخوارکنندگان

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 267-287
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب