1.

بررسی روند تغییر کیفی اسانس گل محمدی طی مراحل مختلف فنولوژی گل در منطقه ارومیه ‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 955-963
مهران کنعانی؛ اسماعیل چمنی؛ علی اکبر شکوهیان؛ موسی ترابی

2.

تأثیر کاربرد مقادیر مختلف کود دامی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و ترکیبات اسانس بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 711-721
محمدتقی درزی؛ رضا عطاپور؛ محمدرضا حاج سید هادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب