1.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، بهار 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

2.

اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-9
پریا اکبری؛ اسما سندک زهی

3.

اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 40، شماره 2، تابستان 1388
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

4.

اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک

دوره 73، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-16
مهران جواهری بابلی؛ سارا فالحصیری

5.

اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، بهار 1387، صفحه 1-9
احمد افضل‌ زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی

6.

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

7.

الگوی پروتئین و اسیدهای چرب جدایه‌های Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایران

دوره 34، شماره 4، تابستان 1382
غلام خداکرمیان؛ امید عینی؛ حشمت ا … رحیمیان

8.

برخی تغییرپذیری‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 369-380
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری

9.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

10.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

11.

بررسی تغییرات خصوصیات کمی و کیفی کلزا از طریق تجزیه به عامل‌ها

دوره 11، شماره 1، بهار 1388، صفحه 1-12
مریم احمد زاده؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ محمدرضا احمدی؛ سهیلا طالش ساسانی

12.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی توده‌های هندوانۀ ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) بر پایۀ صفات ریخت‌شناختی و فیتوشیمیایی میوه و بذر

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 293-303
مائده فرشتیان؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

13.

بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات

دوره 35، شماره 4، تابستان 1383
غلام خداکرمیان

14.

تأثیر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و کود نیتروژن بر عملکرد، غلظت و ترکیب نشاسته و روغن دانه ذرت

دوره 23، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 261-276
مریم رحیمی جهانگیرلو؛ غلام عباس اکبری؛ ایرج اله دادی؛ سعید صوفی زاده؛ دیوید پارسنز

15.

تأثیر برخی تیمارهای پیش از کاشت بذری بر عملکرد و خصوصیات کیفی دانه تاج‌خروس زراعی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 361-370
سمیرا مالکی خضرلو؛ مهدی تاجبخش

16.

تأثیر جیره‏های گلوکوژنیک مکمل‌ شده با اسیدهای چرب غیراشباع متفاوت بر عملکرد تولیدمثلی در میش

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 191-200
حامد کرمانی موخر؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام

17.

تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن دار و فسفردار بر رشد، عملکرد و درصد اسیدهای چرب گلرنگ درکشت مخلوط با باقلا

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 769-784
محمودرضا سعیدی؛ یعقوب راعی؛ روح اله امینی؛ بهمن پاسبان اسلام؛ عسل روحی سارالان

18.

تاثیر هرس انتهای ساقه اصلی، بر برخی صفات گیاه دارویی کدوی تخمه کاغذی (کدوی پتی دانه)

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
رضا امیدبیگی؛ سودابه مفاخری؛ علی توکلی

19.

تغییرات آنتوژنی آنزیم‌های گوارشی پانکراسی و اسیدهای چرب در تخم و لارو کپور علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella)

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 423-440
وحید چمن آرا؛ آناهیتا فرهودی

20.

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

دوره 64، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 129-143
آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

21.

تنوع ژنتیکی در بین واریته های انتخابی گیاه کلزا بر اساس بررسیهای بیوشیمیایی دانه ها

دوره 32، شماره 2، بهار 1385
N. Nasr؛ M. Khayami؛ R. Heidari؛ R. Jamei؛ نسرین نصر؛ مسعود خیامی؛ رضا حیدری؛ رشید جامعی

22.

گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 419-431
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی

23.

مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC

دوره 71، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 437-446
مسعود هدایتی فرد؛ سیده عاطفه کاوسی؛ مریم خاورپور

24.

مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 288-299
مهناز حسین پور؛ سعید مشکینی؛ ابراهیم حسین نجد گرامی

25.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 361-367
آرمین توحیدی؛ فرهاد صمدیان؛ حمید کهرام؛ مهدی انصاری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.