تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,564 |
تعداد مقالات | 70,853 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,013,553 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,246,817 |
1. | اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجههای خونی مرغ های تخمگذار | |||
دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128 | ||||
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی | ||||
2. | اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) | |||
دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-9 | ||||
پریا اکبری؛ اسما سندک زهی | ||||
3. | اثر تغذیه اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای خونی برههای پرواری | |||
دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 243-251 | ||||
حسین بائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری | ||||
4. | اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوسالههای نر هلشتاین | |||
دوره 40، شماره 2، شهریور 1388 | ||||
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی | ||||
5. | اثر فرایند خشک کردن با روشهای خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگیهای بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک | |||
دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-16 | ||||
مهران جواهری بابلی؛ سارا فالحصیری | ||||
6. | اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-9 | ||||
احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی | ||||
7. | اثر نوع مکمل چربی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و شاخصهای فیزیولوژیک برههای در حال رشد تحت تنش حرارتی تابستان | |||
دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 33-42 | ||||
آزاده میرشمس الهی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مصطفی صادقی | ||||
8. | ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای | |||
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 275-285 | ||||
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی | ||||
9. | الگوی پروتئین و اسیدهای چرب جدایههای Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایران | |||
دوره 34، شماره 4، تیر 1382 | ||||
غلام خداکرمیان؛ امید عینی؛ حشمت ا … رحیمیان | ||||
10. | برخی تغییرپذیریهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری | |||
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 369-380 | ||||
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری | ||||
11. | بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |||
دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 7-16 | ||||
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان | ||||
12. | بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخممرغ در مراحل پایانی تولید | |||
دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491 | ||||
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی | ||||
13. | بررسی تأثیر براسینواستروئید بر بهبود کیفیت روغن و عملکرد ژنوتیپهای کلزا تحت شرایط تنش خشکی | |||
دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 331-347 | ||||
مهسا رفعتی آلاشتی؛ شهریار کاظمی؛ مژده سادات خیاط مقدم | ||||
14. | بررسی تغییرات خصوصیات کمی و کیفی کلزا از طریق تجزیه به عاملها | |||
دوره 11، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 1-12 | ||||
مریم احمد زاده؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ محمدرضا احمدی؛ سهیلا طالش ساسانی | ||||
15. | بررسی تنوع ژنتیکی برخی تودههای هندوانۀ ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) بر پایۀ صفات ریختشناختی و فیتوشیمیایی میوه و بذر | |||
دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 293-303 | ||||
مائده فرشتیان؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار | ||||
16. | بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات | |||
دوره 35، شماره 4، تیر 1383 | ||||
غلام خداکرمیان | ||||
17. | بررسی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن چهار رقم زیتون در شرایط آب و هوایی طارم | |||
دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 285-294 | ||||
مهدی شجاعی؛ منصور غلامی | ||||
18. | تأثیر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و کود نیتروژن بر عملکرد، غلظت و ترکیب نشاسته و روغن دانه ذرت | |||
دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 261-276 | ||||
مریم رحیمی جهانگیرلو؛ غلام عباس اکبری؛ ایرج اله دادی؛ سعید صوفی زاده؛ دیوید پارسنز | ||||
19. | تأثیر اختهکردن بر عملکرد رشد و ویژگیهای کیفی لاشه و گوشت بزغالههای مرخز | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1403 | ||||
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده؛ مجتبی حقیقت | ||||
20. | تأثیر برخی تیمارهای پیش از کاشت بذری بر عملکرد و خصوصیات کیفی دانه تاجخروس زراعی | |||
دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 361-370 | ||||
سمیرا مالکی خضرلو؛ مهدی تاجبخش | ||||
21. | تأثیر تنش آبی بر صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژنوتیپ های گلرنگ | |||
دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 75-89 | ||||
معصومه گنجی؛ سراله گالشی؛ حمید جباری؛ فروغ سنجریان؛ بنیامین ترابی | ||||
22. | تأثیر جیرههای گلوکوژنیک مکمل شده با اسیدهای چرب غیراشباع متفاوت بر عملکرد تولیدمثلی در میش | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 191-200 | ||||
حامد کرمانی موخر؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام | ||||
23. | تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن دار و فسفردار بر رشد، عملکرد و درصد اسیدهای چرب گلرنگ درکشت مخلوط با باقلا | |||
دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 769-784 | ||||
محمودرضا سعیدی؛ یعقوب راعی؛ روح اله امینی؛ بهمن پاسبان اسلام؛ عسل روحی سارالان | ||||
24. | تأثیر مدیریت کود، شخم و آبیاری بر میزان آبشویی نیتروژن، صفات کمی و کیفی کلزا (Brassica napus L.) در خاک شنی | |||
دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 407-422 | ||||
قربان خدابین؛ مژده سادات خیاط مقدم؛ شهریار کاظمی؛ مهسا رفعتی آلاشتی | ||||
25. | تاثیر هرس انتهای ساقه اصلی، بر برخی صفات گیاه دارویی کدوی تخمه کاغذی (کدوی پتی دانه) | |||
دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385 | ||||
رضا امیدبیگی؛ سودابه مفاخری؛ علی توکلی | ||||
|