1.

Analysis of heavy metal concentration in some vegetables using atomic absorption spectroscopy

دوره 7، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 205-216
F. Abrham؛ A.V. Gholap

2.

Bio-Accumulation of Lead and Cadmium by Radish (Raphanus sativus) and Cress (Lepidium sativum) under Hydroponic Growing Medium

دوره 6، شماره 3، مهر 2020، صفحه 681-693
F. Hedayatzadeh؛ M. Banaee؛ K. Shayesteh

3.

Evaluation of a Multiplex Polymerase Chain Reaction for the Simultaneous Detection of Vibrio spp. in Vegetables and Water

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 386-392
Hamed Ahari؛ Sonia Shoja Gharehbagh؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Mahtab Aftoom؛ Mohammadreza Khani

4.

Heavy Metal Pollution in Soils and Vegetables from Suburban Regions of Nairobi, Kenya and their Community Health Implications

دوره 8، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1434-1447
Joan Nyika؛ Megersa Olumana Dinka

5.

Role of Plant Growth Regulator “Gibberellins” in Vegetable Production: An Overview

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 291-299
Pratima Bagale؛ Srijana Pandey؛ Pradip Regmi؛ Subhekchhya Bhusal

6.

اثر استفاده از نفت سفید به عنوان علف کش بر رشد و شاخص‌های فیزیولوژیکی و غلظت فلزات سنگین در جعفری، هویج و گشنیز

دوره 50، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 389-399
وحید خداویسی؛ بیژن خلیلی مقدم؛ حبیب الله نادیان؛ محسن سلیمانی

7.

طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
سعید مینایی؛ بهاره جمشیدی؛ شهریار صرامی؛ محمدهادی خوش تقاضا

8.

غلظت نیترات در برخی از فرآورده های گیاهی اصفهان

دوره 31، شماره 37، فروردین 1384
سهیل سبحان اردکانی؛ کامران شایسته؛ مجید افیونی؛ نصراله محبوبی صوفیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب