1.

اثر افزودن قند محلول و نمک کلسیمی روغن ماهی به جیره بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای ‏چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 337-347
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

2.

اثر مصرف مکمل امگا-3 بر پروتئین های فاز حاد زنان ورزشکار پس از یک وهله فعالیت ورزشی درمانده‌ساز

دوره 11، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 378-391
سیروس چوبینه؛ محبوبه برجیان فرد

3.

ارزیابی بیان ژن‌های مؤثر بر رشد و نمو غدۀ پستان گاو با مصرف روغن ماهی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 43-53
هدی جواهری بارفروشی؛ ارمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی؛ محمد حسین بنابازی

4.

مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-3 دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیتهای کشت داده شده گاوی

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 99-106
مهدی اسلامی زاد؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

5.

مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 523-531
اسحق زکی پور رحیم آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب