1.

اثر جایگزینی آرد‌ ماهی توسط آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus)

دوره 65، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 27-37
مجید ساعدی؛ میرمسعود سجادی؛ . حسین زاده صحافی؛ حسین عمادی

2.

استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 273-284
علی طاهری؛ زینب احسان نسب؛ سجاد ظهیری

3.

جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، مرداد 1380
دکتر محمود نفیسی بهابادی؛ دکتر همایون محمودزاده؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر محمدرضا احمدی

4.

جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیرة غذایی و تأثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 209-223
سمیرا حق بیان؛ مهدی شمسایی؛ نیما ایلا؛ سید یاسر عبداله تبار؛ پوریا بزرگ زاده؛ دبیر رضایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب