1.

Appraisal of Dietary Prebiotic Supplementation on Meat Properties and Carcass Characteristics of Broiler Chickens After Experimental Infection with Eimeria Species

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 346-357
Razieh Partovi؛ Saeed Seifi؛ Shohre Alian؛ Ali Nikpay

2.

Effects of Hatching and Feeding Times and Hatchery Temperature on Body and Organs’ Weight of Post-hatched Chicks

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 275-285
Mohammad Hasanzadeh؛ Eddy Decuypere

3.

آثار توازن کاتیون-آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده

دوره 31، شماره 3، خرداد 1379
علی نیکخواه؛ علی مصطفوی تهرانی؛ پرویز جامعی

4.

آلودگی نمونه های سیلوی ذرت و کنسانتره به قارچ‌ها و آفلاتوکسین B1 در تعدادی از گاوداری ها در برخی از شهرهای استان یزد

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 55-61
سپیده ترابی؛ رامک یحیی رعیت؛ حجت اله شکری؛ علیرضا خسروی

5.

استفاده از پنبه دانه در جیره غذایی گوساله های نر پرواری

دوره 6، شماره 2، مهر 1383، صفحه 1-12
احمد افضل زاده؛ داود قندی؛ علی اکبر خادم؛ عبدالرضا صالحی

6.

بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 149-161
احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ حامد غفاری فارسانی؛ سیده ثریا محمودی؛ فرزانه نوری؛ محسن فرزانه

7.

تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 117-125
مرتضی بهره مند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ آسیه سلیمانی راد

8.

تأثیر سطوح مختلف عصاره غنی از فلوروتانین در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و تغذیه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannemei)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 317-328
عثمان بلوچ لاشاری؛ سلیم شریفیان

9.

تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-233
اکبر یعقوبفر؛ رضوان یعقوب فر؛ احسان زارع بنادکوکی

10.

تاثیربتا گلوکان بر رشد، بقاء و کارآیی واکسن ضد استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان ‌‌(Onchorhynchus mykiss)‌

دوره 67، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 11-17
مهدی سلطانی؛ مهدی سلطانی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ محمود نفیسی بهابادی

11.

تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 376-385
غلامرضا رفیعی؛ امین هاشمی پناه؛ مهدی اسماعیلی بیدهندی

12.

تحلیل اقتصادی تولید و جیره غذایی جوجه های گوشتی: مطالعه موردی در استان فارس

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
جواد ترکمانی؛ عبدالرسول شیروانیان

13.

عوارض هیستوپاتولوژیک سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر بافت‌ کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 97-106
حامد غفاری فارسانی؛ احمد ایمانی؛ تئو نیوولد؛ کنستانزه پیچ-اشمید؛ کوروش سروی مغانلو

14.

عوامل تنظیم کننده حرارت بدن طیور با گیاهان دارویی

دوره 22، شماره 2، آذر 1401، صفحه 43-49
مانی جباری؛ میترا جباری

15.

مطالعه تأثیر جایگزینی پودر ضایعات‌ مرغ بجای پودر ماهی در جیره‌ غذایی بر ساختار بافت‌شناسی روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 467-475
زهرا بصیر؛ رحیم پیغان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب