1.

Efficacy of Rev-1 Vaccine Against Brucella melitensis Infection in Dog

دوره 15، شماره 4، دی 2021، صفحه 387-394
Hosein Esmaeili؛ Ameneh Sadat Mahdavi؛ Mona Hamedi

2.

Fasciola gigantica of Ruminants: The phylogenetic analysis based on COX1 sequences

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 21-29
Behnam Meshgi؛ Zahra Jahani؛ Narges Amininia

3.

The prevalence and intensity rate of Dicrocoelium dendriticum infection in ruminants of 3 provinces in coastal regions of the Caspian Sea

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 27-33
Morteza Majidi-Rad؛ Behnam Meshgi؛ Saied Bokaie

4.

آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 28-33
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

5.

اثرات منابع محافظت شده مکمل امگا-3 روغن ماهی و روغن کتان بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 48-53
اشکان فکری؛ مهدی گنج خانلو

6.

ارزش تغذیه‌ای کود مرغی برای نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 40-45
امین رحیمی؛ امیر مصیب زاده؛ محمد انصاری اردلی

7.

استفاده از سیلاژ یونجه در تغذیۀ نشخوارکنندگان و نکات مهم در سیلو کردن یونجه

دوره 22، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 30-35
ساسان قمری؛ سامان حسین آبادی

8.

اهمیت استفاده از گلوکز و مکمل‌های گلوکوژنیک در تغذیۀ گاوهای شیری

دوره 23، شماره 2، آذر 1402، صفحه 22-27
صبا نگین دیزج تکیه

9.

اهمیت پرورش نشخوارکنندگان و نقش میکروارگانیسم‌های شکمبه در مصرف خوراک و تولیدات آن‌ها

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 27-36
زیبا وظیفه امندی؛ اکبر تقی زاده؛ آرش جوانمرد؛ حمید پایا

10.

بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه

11.

بررسی عوامل مؤثر بر کمبود مواد معدنی در بدن نشخوارکنندگان

دوره 22، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 23-29
امین شاکر کردقشلاقی

12.

تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 29-34
حسین کاظمی؛ ابوالفضل زالی

13.

تأثیر متافیکس با و بدون موننسین بر عملکرد و غلظت متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری فراهانی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 421-428
علی اسدی؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ احسان ولی پور

14.

ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 29-38
بهزاد خرمی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده؛ محمد علی نوروزیان

15.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 441-452
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر

16.

تنوع گونه‌ای کنه‌های سخت (آکارینا: ایکسودیده) در زیستگاه طبیعی نشخوارکنندگان اهلی ایران: مطالعه استانی در کرمانشاه

دوره 68، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 39-46
شهاب الدین سهرابی؛ محمد یخچالی؛ امید قشقایی

17.

جنبه‌های غذایی، میکروبیولوژیکی و زیست ‌محیطی تولید متان در نشخوارکنندگان

دوره 23، شماره 2، آذر 1402، صفحه 28-36
کتایون مهرانی؛ کامل عموزاده آرائی

18.

سرواپیدمیولوژی آلودگی با سرووارهای لپتوسپیرا اینتروگانس در نشخوارکنندگان استان لرستان: مطالعه مقطعی

دوره 75، شماره 4، دی 1399، صفحه 486-497
شهرام ملکی؛ امیر زکیان؛ غلامرضا عبداله پور

19.

فراتحلیل شیوع لپتوسپیروزیس و سرووار‌‌های آن در جمعیت دامی ایران

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 262-270
مسعود حسنی؛ بهار نیری فسایی

20.

مروری بر پارامترهای فارماکوکی نتیک و خواص فیزیکوشیمیایی سولفونامیدها در نشخوارکنندگان

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1376
دکتر سید محمد فقیهی

21.

مطالعه شیوع لینگواتولا سراتا‌ ‌در نشخوارکنندگان کشتار شده در کشتارگاه شهرستان ارومیه

دوره 64، شماره 4، دی 1388
محمد یخچالی؛ شمس الدین اطهاری؛ بهادر حاجی محمدی؛ مجتبی رئیسی

22.

ویناس در تغذیۀ نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 38-42
امین رحیمی؛ فرهنگ فاتحی؛ امیر مصیب زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب