1.

Adsorption and Stabilization of Phenol by Modified Local Clay

دوره 4، شماره 4، بهمن 2010، صفحه 855-860
H. Belarbi؛ M.H. Al-Malack

2.

Effect of encapsulation of polyphenolic compounds of unripe (sour) grape waste on its quality and stability

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 87-99
Bahram Hasani؛ Fakhri Shahidi؛ Seyed Ali Mortazavi؛ Mohabbat Mohebi؛ Reza Farhoosh

3.

Effect of Ziziphora clinopodioides Essential Oil Stress on Viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum Microencapsulated with Alginate-Chitosan and Physicochemical and Sensory Properties of Probiotic Yoghurt

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 234-252
Nafise Alighazi؛ Negin Noori؛ Hassan Gandomi؛ Afshin Akhondzadeh

4.

اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 521-531
طاهره مرصادی ثابت کردمحله؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن درمانی کوهی

5.

اثر سطوح مختلف گلوتاتیون درون‌پوشانی‌شده بر‎ ‎کیفیت انجماد اسپرم گاو

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 91-101
طوبی ندری؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی

6.

اسانس نانوکپسوله پونه: تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 52، شماره 2، بهمن 1400، صفحه 41-58
مریم ملک محمدی؛ معین جعفری پوردراگاهی؛ امیرعباس رفعتی

7.

بررسی تأثیر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانی‎شده با آلژینات بر عملکرد، اندام‎های داخلی، آنزیم‎های پاداکسندگی و برخی متابولیت‎های خونی در جوجه‎های گوشتی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 523-531
محمد رضا بهرامی؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسین قاسمی؛ مهدی خدایی مطلق

8.

بررسی کارایی تغذیه‌ای نمک‌های کلسیمی پوشش‌دار روغن ماهی در شرایط برون و درون‌تنی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 505-521
حامد خلیلوندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد

9.

خالص سازی و تثبیت آنزیم لاکتوپراکسیداز استخراج شده از شیر شتر توسط آلژینات سدیم

دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 321-327
سعید زیبائی؛ رضا برازنده؛ زررینا سحاقی؛ سید مهدی جعفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب