1.

MCPD fatty acid esters in vegetable oils: formation, analysis and toxicology

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 71-80
Maryam Azizi-lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Zahra Piravi-vanak؛ Sodeif Azadmard-Damirchi

2.

Performance and Emission Evaluation of Diesel Engine Fueled with Vegetable Oil

دوره 3، شماره 3، مهر 2009، صفحه 463-470

3.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

4.

تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 407-415
سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده

5.

مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 288-299
مهناز حسین پور؛ سعید مشکینی؛ ابراهیم حسین نجد گرامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب