1.

بررسی روند برخی تغییرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی در برگ رقم‌های زیتون (‏Olea europaea ‎L.‎‏) طی دوره سازگاری و عدم سازگاری به سرما

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 381-390
صفورا سعادتی؛ بهرام بانی نسب؛ مصطفی مبلی؛ مهدیه غلامی

2.

مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 729-741
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ محسن برزگر؛ قاسم کریم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب