1.

اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-155
مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد

2.

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 399-404
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی

3.

تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب