1.

ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 135-145
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

2.

تأثیر فرکانس های تلفیقی و زمان اعمال پیش تیمار امواج فراصوت روی جذب روغن طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی

دوره 49، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-47
سمیرا محمدعلی نژاد؛ جلال دهقان نیا؛ سیدحسین جلالی

3.

تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب