1.

اثر زمان نشاکاری بر عملکرد شلتوک و صفات فیزیولوژیک در مرحله پر شدن دانه ارقام برنج

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 655-671
حاتم حاتمی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ مسعود اصفهانی؛ بهمن امیری لاریجانی؛ علی اعلمی

2.

ارزیابی عملکرد، محتوای کلروفیل و مؤلفه‌های پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک، کاربرد یونیکونازول و کودهای زیستی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 269-282
فاطمه اقایی؛ رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی

3.

بررسی ترکیب های متفاوت نیتروژن و روی بر ذرت با استفاده از تجزیۀ علیّت عملکرد و سرعت پر شدن دانه

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 267-276
لیلا شافع؛ مهری صفاری

4.

بررسی رابطه سرعت و مدت زمان پر شدن دانه ژنوتیپ‎های کلزا (Brassica napus L.) در سه لایه بالایی، میانی و تحتانی بوته تحت تأثیر تاریخ‎های کاشت پاییزه و زمستانه

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 63-76
ترانه ثمرزاده وژده فر؛ فرزاد پاک نژاد؛ امیر حسین شیرانی راد؛ هاشم ابراهیمی

5.

تاثیر نانوذرات (روی و سیلیکون) و پوترسین بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم تحت تنش شوری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 اردیبهشت 1403
حامد نریمانی؛ رئوف سید شریفی؛ فاطمه آقائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب