1.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-77
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی

2.

عملکرد، حساسیت به آسیت و بازده اقتصادی در جوجه‏های گوشتی تحت ‌تأثیر برنامه خوراک‏دهی متناوب آردی ‌-‌ حبه

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 85-94
علیرضا عموئیان خاوه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب