1.

Evaluation of antimicrobial activity of Poly Lactic Acid (PLA) films containing cellulose nanoparticle and Bunium persicum and Mentha pepperita essential oils (EOs)

دوره 11، شماره 4، دی 2017، صفحه 289-298
Fazeleh Talebi؛ Ali MIsaghi؛ Ali Khanjari؛ Abolfazl Kamkar؛ Hassan Gandomi؛ Masoumeh Saeedi

2.

اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 119-128
زهرا امیری قنات سامان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

3.

پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 417-430
لاله رومیانی؛ فاطمه شماعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب