1.

Forage quality of three life forms of rangeland species in semi arid and semi humid regions in different phenological stages

دوره 15، شماره 2، اسفند 2010، صفحه 71-74
H Arzani؛ Z Ahmadi؛ H Azarnivand؛ M.R. Bihamta

2.

‌اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغاله‌های شیرخوار نژاد سانن

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 145-154
ساسان قمری؛ فرهنگ فاتحی؛ کامران رضایزدی

3.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه ارقام گلرنگ در کشت پاییزه

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 65-81
حمید جباری؛ فرید گل زردی؛ فرناز شریعتی؛ هرمز اسدی

4.

اثر سطوح مختلف نیتروژن و زئولیت بر محتوای کلروفیل، کمیت و کیفیت علوفه تاج خروس تحت تنش کم آبیاری

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 67-84
سمیه کرمی؛ هاشم هادی؛ مهدی تاجبخش شیشوان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی

5.

اثر فواصل مختلف آبیاری بر صفات کمی وکیفی ارزن، سورگوم و ذرت علوفه‌ای

1-37، شماره 2، فروردین 1385
جعفر نباتی؛ پرویز رضوانی مقدم

6.

اثر کاهش پروتئین جیرۀ غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 355-365
وحید غلامی؛ حمید امانلو

7.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو و رازیانه در سطوح مختلف نیتروژن

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 973-986
سمانه کیانی؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ سید عطاءاله سیادت؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ محسن ساری

8.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط ذرت با لوبیاچیتی و کدوی تخمه‌ کاغذی

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 683-699
پرستو مرادی؛ جعفر اصغری؛ غلامرضا محسن آبادی؛ حبیب الله سمیع زاده

9.

برآورد مقدار انرژی علوفه اسپرس ایران بر اساس داده های ترکیبات شیمیایی و آزمایش تولید گاز

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 741-748
حسین غلامی؛ سید احمد میرهادی؛ کامران رضایزدی

10.

بررسی اثر سال برداشت نمونه و مرحله رویشی بر کیفیت علوفه گونه‌های مرتعی در استان آذربایجان غربی

دوره 60، شماره 6، اسفند 1387
جواد ترکان؛ احمد علیجانپور؛ ایرج برنوسی؛ ابوالحسن فجری؛ حبیب نظرنژاد

11.

بررسی اثر نسبت کاشت و زمان برداشت بر کیفیت علوفه ذرت در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی

دوره 41، شماره 3، آذر 1389
مهدی دهمرده؛ احمد قنبری؛ براتعلی سیاه سر؛ محمود رمرودی

12.

بررسی تأثیر روش‌های ارگانیک کوددهی بر کیفیت و کمیت علوفۀ تاج‌خروس (Amaranthus spp. L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 585-593
محمدرضا محمدی تودشکی؛ امیر آینه بند؛ اسفندیار فاتح

13.

بررسی تاثیر مراحل فنولوژی بر کیفیت علوفه گونه‌های مختلف

دوره 4، شماره 1، اسفند 1387
حسین ارزانی؛ مرضیه مسیبی؛ علی نیکخواه

14.

بررسی رژیم‌های تغذیه‌ای مختلف روی برخی صفات کمی و کیفی علوفه‌ای زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) تحت تنش کم‌آبی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 15-27
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

15.

بررسی قابلیت هضم ماده خشک و درصد پروتئین علوفه سه رقم سورگوم علوفه ای در زمانهای مختلف برداشت

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی نصیری محلاتی

16.

بررسی کیفیت علوفه در دسترس دام نژاد دالاق در مراتع قشلاقی

دوره 61، شماره 3، فروردین 1388
حسین ارزانی؛ سیده خدیجه مهدوی؛ حسین آذرنیوند؛ علی نیکخواه

17.

بررسی میکوریزا و محلول‌پاشی آهن و روی بر صفات کمّی و کیفی سورگوم علوفه‌ای

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 799-815
محسن باقری ده آبادی؛ حسین مقدم؛ محمد رضا چایچی؛ نسرین زیلوئی

18.

تأثیر استفاده از مکمل ال - کارنیتین در جیره‌های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
الهام دارسی آرانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ نبونید فامیل نمرود

19.

تأثیر الگوهای کشت مخلوط بر برخی ویژگی‏های کمی و کیفی علوفه گلرنگ و گاودانه در سیستم‌های کشت پرنهاده و کم‌نهاده

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 445-460
آذین نجف آبادی؛ جلال جلیلیان؛ محمدرضا زردشتی

20.

تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 627-643
شکوفه غضنفری؛ صابر معتمدی؛ رحمان جهانیان؛ سمیه زینلی

21.

تأثیر پوششدار کردن بذر با باکتریهای محرک رشد و عناصر ریزمغذی بر عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفهای

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 485-496
فاطمه سعادت؛ سید محمدرضا احتشامی؛ جعفر اصغری؛ محمد ربیعی

22.

تأثیر تنش شوری و محلول پاشی با نانوکودها بر ویژگی های کمی و کیفی علوفه گیاه کینوا

دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 769-785
فائزه حیدری؛ جلال جلیلیان؛ اسماعیل قلی نژاد

23.

تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 145-157
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی

24.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام در دوره پابه‌ماه کوتاه‌شده بر سلامت و تولید شیر گاوهای هلشتاین

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-133
حمید امانلو؛ زهرا حسینی فیروزکوهی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی

25.

تأثیر کاربرد نیتروژن و الگوی کاشت جو و باقلا بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 291-298
علی نخ زری مقدم؛ غلامعلی نورا؛ علی راحمی کاریزکی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب