1.

Hepatic Health and Humoral Immunological Parameters of Common Carp (Cyprinus carpio) Fed Lactic Acid-supplemented Diets

دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 263-272
Ali Taheri Mirghaed؛ Melika Ghelichpour؛ Abbasali Aghaei Moghaddam؛ Seyed Hossein Hoseinifar؛ Seyyed Morteza Hoseini

2.

Lactic-based Novel Amine Ionic Liquid: Synthesis and Characterization of [DEA][Lac]

دوره 53، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 169-176
Mohsen Samimi؛ Ali Hojatnia

3.

ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت‌های پلاسما در دوندگان مرد جوان

دوره 1، شماره 2، مهر 1388، صفحه 37-89
بختیار ترتیبیان؛ هیرش نوری؛ اصغر عباسی

4.

بررسی اثر مصرف مکمل ویتامین B1 بر غلظت های گلوکز و اسید لاکتیک خون به دنبال اجرای فعالیت بیشینه هوازی

دوره 24، شماره 24، تیر 1384
حسن آقا طباطبایی؛ دکتر فرزاد ناظم؛ دکتر محمد تقی گودرزی

5.

بررسی فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 249-260
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی

6.

تاثیر مکمل بی کربنات سدیم بر میزان اسید لاکتیک، آمونیاک و عملکرد پسران دوندة 400 متر

دوره 2، شماره 4، فروردین 1389، صفحه 79-92
حبیب محمدپور؛ جبرئیل پوزش جدیدی؛ کریم آزای علمداری؛ رقیه پوزش جدیدی

7.

تولید پیوسته و ناپیوسته اسید لاکتیک از آب پنیز با استفاده از لاکتوباسیل تثبیت شده

دوره 30، شماره 34، تیر 1383
دکتر غلامرضا نبی بدهندی؛ پوریا بنی اردلان

8.

مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب