1.

اثر تنش کم‌آبیاری و اسیدهیومیک بر ویژگی‏های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریشه سرخارگل

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
عباس علیزاده احمدآبادی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی

2.

اثر قارچ تریکودرما بر برخی خواص بیوشیمیایی گیاه دارویی ریحان در شرایط رژیم های مختلف آبیاری

دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 719-735
مینا امانی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ محسن سبزی نوجه ده؛ مهدی یونسی حمزه خانلو

3.

بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال 'الوستیانا' و 'ایتالیایی' با میوه پایه‌های آنها

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 571-581
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی

4.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 663-672
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی

5.

بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L.

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 19-31
سپیده پارسافر؛ قاسم اقلیما؛ محمدحسین میرجلیلی؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ حسن قربانی قوژدی؛ جواد هادیان

6.

بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 61-76
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده

7.

تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 81-91
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب