1.

Appraisal of Dietary Prebiotic Supplementation on Meat Properties and Carcass Characteristics of Broiler Chickens After Experimental Infection with Eimeria Species

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 346-357
Razieh Partovi؛ Saeed Seifi؛ Shohre Alian؛ Ali Nikpay

2.

Technological functionality, sensory properties, and nutritional value of pasta products enriched with different dietary fiber resources: a review

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 160-167
Behzad Nasehi

3.

اثر فیبر جیره و فرآوری کردن خوراک بر قابلیت هضم نشاسته‌ی غلات مختلف در طیور

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 16-25
شهگل رهبری؛ رضا کنعانی

4.

بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 39-49
علی قدرت؛ اکبر یعقوب فر؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ حبیب اقدم شهریار؛ ابوالفضل قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب