1.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

2.

اثر موقعیت میوه در تاج درخت و محلول‌پاشی پتاسیم و کلسیم بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی پرتقال ‏تامسون‏ناول

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 479-491
طاهره رئیسی؛ جواد فتاحی مقدم

3.

استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی آب‌دوست‌‌ِ مواد استخراجی بافت گره پهن‌برگان

دوره 68، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 247-259
اکرم صداقت؛ علی عبدالخانی؛ فرامرز خداییان؛ محمد هادی قاسمی

4.

تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 325-334
فاطمه آقایی فرد؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب