تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,016,233 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,744,362 |
1. | بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد | |
دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 599-610 | ||
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی | ||
2. | مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC | |
دوره 71، شماره 4، دی 1395، صفحه 437-446 | ||
مسعود هدایتی فرد؛ سیده عاطفه کاوسی؛ مریم خاورپور | ||