1.

بررسی روابط بین صفات ریخت‌شناختی میوه و کیفیت آن در رگه‌های گوجه‌فرنگی از طریق ضریب‌های همبستگی و تجزیة علیت

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 233-245
جمیله رهایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ رسول انسی نژاد

2.

ذخیره بتاکاروتن در میکروجلبک خالص دونالیلا سالینا و مختلط دریای خزر تحت قحطی نیتروژن

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 725-721
آزیتا قربانی؛ مریم حسینی؛ سیروس ابراهیمی

3.

مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 545-554
کرامت اله سعیدی؛ فاطمه سفیدکن؛ علیرضا بابایی

4.

مطالعه عیار سرمی و کبدی ویتامین A و بتاکاروتن گاوهای پرواری با توجه تغییرات فصلی و تغذیه ای: مطالعه ای میدانی در شهرستان گرمسار

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 187-195
صمد لطف اله زاده؛ احمدرضا میرزایی؛ محمد قلی بیکی؛ سعید بکایی

5.

مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره الکلی و آبی برگ Vitis vinifera در شرایط آزمایشگاهی

دوره 73، شماره 2، تیر 1397، صفحه 165-171
مژگان صادقی افراکتی؛ ابوالفضل کامکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب