1.

ارزیابی پلی‌آمین‌ها بر فعالیت آنتی اکسیدانی، روغن، پروتئین و برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی کاملینا (Camelina sativa) تحت تنش شوری

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 1063-1081
اسماعیل قلی نژاد؛ بختیار لله گانی؛ شهریار کاظمی

2.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

3.

بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 321-337
سیده سمانه حسینی؛ نوراله احمدی؛ عباس یداللهی

4.

تأثیر پلی آمین‌های مختلف بر عمر گلجایی، تولید اتیلن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گل میخک رقم ʼرد کورساʻ

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 275-288
فرشته کامیاب

5.

تأثیر نیتروژن استارتر، پوتریسین و نانوسیلیکون بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک نخود دیم

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-158
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب