1.

افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 407-418
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده

2.

بررسی تأثیر سوکرالوز و برنج پخته بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس تولیدی از زائدات میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 387-403
مینا سیف زاده

3.

تأثیر اسانس ریحان بر ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 47-56
فریبا بخشی؛ حمید میرزایی؛ نارملا آصفی

4.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 113-122
حمید رضا خواجوی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.