1.

Salicylic Acid Improves Tolerance Against Salt Stress Through Boosting Antioxidant Defense System in Black Bean

دوره 8، شماره 2، تیر 2021، صفحه 175-189
Fatemeh Heidarian؛ Parto Roshandel

2.

مطالعه آثار ضدقارچی عصاره پنج‌گونه گیاهی علیه Fusarium solani و Rhizoctonia solani روی لوبیا

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 49-58
هانا کمانگر؛ رقیه همتی؛ علیرضا یزدی نژاد؛ مرتضی موحدی فاضل

3.

مطالعه فعالیت آنزیم‌های پاداکسندگی در برگ ژنوتیپ‌های لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط نرمال و تنش رطوبتی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 17-27
شکوفه دست نشان؛ محمدرضا بی همتا؛ علیرضا عباسی؛ منیژه سبکدست نودهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب