1.

اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 119-128
زهرا امیری قنات سامان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

2.

اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 281-290
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی

3.

تأثیر سطوح مختلف تنش‌های شوری و خشکی بر شاخص‌های رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 673-686
حسین گرگینی شبانکاره؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمدپور وشوایی

4.

تأثیر کم‌آبیاری و سطوح مختلف کود نیتروژن بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گیاه بادرنجبویه

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 11-21
داود اکبری نودهی؛ حسن خادمی شور مستی؛ علی چراتی آرائی؛ فضل شیردل شهمیری؛ رضا رضایی سوخت آبندانی؛ نادیا فهیمی بورخیلی

5.

تعیین دماهای کاردینال بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (Mellissa officinalis L.) در واکنش به دما و پتانسیل‌های مختلف آب

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 341-351
الهام نوذرپور؛ رضا توکل افشاری؛ الیاس سلطانی؛ ناصر مجنون حسینی

6.

دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 23-35
توکل اخوان گیگلو؛ فردین هژبری؛ منوچهر سوری

7.

مدل‌سازی جوانه‌زنی بذر بادرنجبویه تحت تأثیر دما و پتانسیل آب: مدل هیدروترمال تایم

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 881-892
الهام نوذرپور؛ رضا توکل افشاری؛ الیاس سلطانی؛ ناصر مجنون حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب