1.

آثار جاذب‌های مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های کبدی جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های ‏آلوده به آفلاتوکسین

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 329-339
مولود پارسافر؛ مازیار محیطی اصلی؛ محسن فرزانه

2.

اثر محلول‌پاشی کود ارگانیک "بمباردیر" بر خصوصیات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه بادرشبو ((Dracocephalum moldavica L. تحت تنش کم آبی

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 219-233
سعید یوسف‌زاده؛ مرضیه پیریایی

3.

اسید هیومیک و نقش آن در تغذیه حیوانات اهلی

دوره 19، شماره 2، آذر 1398، صفحه 33-38
وحید قلی پور عباسی؛ شاهین حسن‌پور

4.

بررسی اثرات کودهای محرک رشد و صفات زراعی-مورفولوژیکی کنجد با آبیاری قطره‌ای بر نمایه‌های بهر‌ه‌وری آب

دوره 55، شماره 10، دی 1403، صفحه 1921-1937
نادر سلامتی؛ محمدرضا رفیع؛ شهرام امیدواری

5.

بررسی اثر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه‌های بادام تحت ‏تنش شوری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 523-536
الناز حاتمی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علیرضا قنبری؛ لطفعلی ناصری

6.

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر کارایی گیاه‌پالایی کادمیم توسط گیاه همیشه بهار در یک خاک‌ آهکی آلوده به کادمیم

دوره 52، شماره 4، تیر 1400، صفحه 1091-1103
وحید رضا صفاری؛ محبوب صفاری

7.

بررسی تأثیرنانو اکسید سیلیسیوم پوشش‌داده شده با اسیدهیومیک برعملکرد، ترکیب یونی و تحمل به شوری سیاه‌دانه(Nigella sativa L.)

دوره 51، شماره 10، دی 1399، صفحه 2711-2723
حمید ملاحسینی؛ محمد فیضیان؛ ابراهیم مهدی پور؛ سعید دوازده‌امامی

8.

بررسی تاثیر کاربرد بیوچار و اسید هیومیک بر محتوای عناصر غذایی و عملکرد دانه نخود زراعی (Cicer arietinum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 بهمن 1403
حمید ناصری نژاد؛ معصومه نعیمی؛ علی نخزری مقدم؛ مهدی زارعی

9.

تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.)

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-199
مصطفی حیدری؛ سمانه خلیلی

10.

تأثیر برخی محرک‎های رشدی و سطوح مختلف کود شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 189-200
هاشم ابراهیمی؛ محمد نبی ایلکایی؛ محمدمهدی طهرانی؛ فرزاد پاک نژاد؛ مجید بصیرت

11.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 113-122
حمید رضا خواجوی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی

12.

تأثیر تنش خشکی و کاربرد اسید هیومیک بر عملکرد کمی، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی دانه آفتابگردان

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 51-62
مصطفی حیدری؛ احمد پایدار؛ مهدی برادران فیروزآباد؛ محمد عابدینی اسفهلانی

13.

تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)

دوره 77، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 147-156
مینا همت زاده؛ حمید محمدی آذرم؛ سید احمد قاسمی؛ آناهیتا رضایی

14.

تاثیرات کود آهن و اسید هیومیک بر روی ارقام برتر گلرنگ دیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1404
آیدین توبه؛ احمد توبه؛ سلیم فرزانه

15.

تاثیر انواع حاصلخیزکننده‌های خاک بر رشد و عملکرد دو گونه دارویی اسفرزه و سیاه دانه

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 1-11
حمیدرضا فلاحی؛ رضا طاهرپور کلانتری؛ امیرحسن اسعدیان؛ مهسا اقحوانی شجری؛ سید حمیدرضا رمضانی

16.

مطالعه تأثیر محرک‌های رشد گیاهی بر عملکرد غده کل و قابل‌فروش و صفات کیفی سیب‌زمینی رقم ‏سانته

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 769-783
محمدرضا رفیع؛ عبدالستار دارابی دارابی؛ مریم جوادزاده

17.

مقایسه تنوع ساختمانی انواع اسید هیومیک استخراج شده از منابع آلی متعارف در بخش کشاورزی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 123-134
سیمین خسروی؛ ساره نظامی؛ اکرم فاطمی






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب