1.

اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده

2.

بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل

دوره 36، شماره 1، خرداد 1381
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد

3.

مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC

دوره 71، شماره 4، دی 1395، صفحه 437-446
مسعود هدایتی فرد؛ سیده عاطفه کاوسی؛ مریم خاورپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب