1.

اثر تیمار بخار متیل‌جاسمونات بر ویژگی‏های فیزیکو - بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت گل شاخه‌ بریده ژربرا رقم پینک الگانس

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 963-977
مهدی صادقی راویز؛ نیما احمدی؛ ناصر صفایی؛ ایمان رحمانی هنزکی

2.

اثر گلایسین بتائین بر مقاومت به سرمازدگی گیاهچه‌های خیار

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 53-67
فروغ صیدپور؛ محمد سیاری؛ فردین قنبری

3.

بررسی فعالیت آنزیمی و واکنش‌های بیوشیمیایی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون‌شیشه‌ای

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 165-177
فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری

4.

پیامدهای کاربرد گونه‌های قارچ تریکودرما بر رشد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) و اثر آن بر پاسخ‌های دفاعی گیاه علیه Rhizoctonia solani

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 27-38
سیدجواد صانعی؛ سیداسماعیل رضوی

5.

تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 613-623
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

6.

تأثیر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف بذر کدو بر سطوح عوامل بازدارنده (گلوتاتیون و ATP) و عوامل مخرب (سیتوکرم-C و مالون ‌دی‌آلدئید) در بافت ریۀ رت‌های مسموم‌شده با پراکسید هیدروژن

دوره 14، شماره 3، آبان 1401، صفحه 65-79
نازآفرین محمد؛ حسن متین همایی؛ سید علی حسینی

7.

تأثیر دو پروتکل تمرین مقاومتی بر پراکسیداسیون چربی و تغییرات ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تام پلاسما در مردان سالم

دوره 6، شماره 3، مهر 1393، صفحه 245-257
کمال عزیزبیگی؛ رامین امیر ساسان؛ سیروان آتشک

8.

تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی پاسخ‌های فیزیولوژیک و عملکرد سیاهدانه تحت سطوح مختلف آبیاری

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1373-1390
مونا آروند؛ یوسف سهرابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب