تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,976,015 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,648,403 |
1. | ارزیابی مدلهای ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخکردن | |
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 135-145 | ||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی | ||
2. | بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن | |
دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 73-79 | ||
مریم اسدی؛ ناصر همدمی؛ سید امیر حسین گلی | ||
3. | تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیلهماهی کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) | |
دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240 | ||
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی | ||