1.

An Evaluation of the Phytochemical Properties of some Pomegranate Cultivars During Fruit Development and Ripening

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 193-204
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi

2.

Evaluation of Biochemical Composition and Enzyme Activities in Browned Arils of Pomegranate Fruits

دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 53-65
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakshi

3.

اثر تاریخ‌های مختلف کاشت بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سه رقم نخود زراعی (Cicer arietinum L)

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-16
هدیه ایروانی پناه؛ بهاره پارسامطلق؛ امان الله سلیمانی؛ مریم مظاهری تیرانی

4.

اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702
ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم

5.

اثر محلول‌‌پاشی قبل از برداشت آهن و سالیسیلیک‌اسید بر‎ ‎برخی خصوصیات انبارمانی آلو رقم خاکی ‏‏(‏Prunus salicina cv. Flavor supreme pluot‏) در دو دمای سردخانه‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 85-98
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

6.

تأثیر محدودیت آبی، کودهای زیستی و نانوسیلیکون بر محتوای اسمولیت های سازگار و صفات بیوشیمیایی تریتیکاله

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1199-1215
ژیلا نظری؛ رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی؛ سارا محمدی کله‌سرلو

7.

تأثیر محیط کشت و سرما‏دهی بر ویژگی‏ های کمّی و کیفی سه رقم توت‏ فرنگی

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 217-223
سید عبدالحمید ایزدیار؛ حسین صادقی؛ محمدعلی بهمنیار

8.

کاهش آسیب سرمازدگی و بهبود ویژگی‌های پاداکسندگی میوۀ انار با تیمارهای پیش و پس از برداشت با کاربرد متیل‌جاسمونات

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 335-349
مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب