1.

اثر ترکیب نیتروژن، هیومیک‌اسید و وایتا فری بر عملکرد دانه، اجزای عملکرد دانه و صفات کیفی دو رقم آفتابگردان

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 387-403
عارفه علی پور قاسم آباد سفلی؛ علی نخزری مقدم؛ مهدی ملاشاهی؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری

2.

برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 499-509
حسن شیرزادی؛ غلام رضا زابلی

3.

بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 123-136
گلی نوری؛ ولی جعفری؛ رسول قربانی؛ شیدا گلی

4.

بهبود رشد و عملکرد نخود دسی (Cicer arietinum L.) در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 183-197
علی طاهری؛ محمد کافی؛ جعفر نباتی؛ احمد نظامی

5.

تأثیر برخی محرک‎های رشدی و سطوح مختلف کود شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 189-200
هاشم ابراهیمی؛ محمد نبی ایلکایی؛ محمدمهدی طهرانی؛ فرزاد پاک نژاد؛ مجید بصیرت

6.

تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 353-362
علی خلج هدایتی؛ یداله چاشنی دل؛ مهدی دهقان بنادکی؛ اسداله تیموری یانسری

7.

تأثیر کاربرد اسید آمینه و روی بر جذب و انتقال روی و آهن در کلزا در شرایط کشت محلول

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 379-392
محمد هادی میرزاپور؛ احمد گلچین؛ امیر حسین خوشگفتارمنش؛ محمد مهدی طهرانی

8.

تأثیر کاهش پروتئین قابل سوخت‌وساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد میش‌های آبستن افشاری

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 89-102
سیدسعید موسوی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه؛ علی مصطفی تهرانی؛ حمید رضا میرزایی الموتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب