1.

اثر محیط کشت، ریز نمونه و تنظیم‌کننده‌های رشد در کالزایی و تولید تاکسول در سرخدار، . Taxus baccata L

1-37، شماره 2، فروردین 1385
احمد یاری خسرو شاهی؛ مصطفی ولیزاده؛ علیرضا قاسم‌پور؛ محمود خسرو شاهلی؛ حسنعلی نقدی بادی

2.

بررسی اثر نوع و غلظت قندها بر میزان تولید تاکسول در کشت بافت سرخدار Taxus baccata L.

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
دکتر مه لقا قربانلی؛ کوروش دلاور

3.

تأثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک در تغییرات آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، بیان ژن ‏bapt‏ و بیوسنتز ‏تاکسان‌ها در گیاهچه‌های حاصل از کشت درون‌شیشه‌ای فندق رقم سگورب ‏‏(‏Corylus avellana L cv. ‘Segorb’‎‏) ‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 225-242
رحیمه همتی گوگه؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید شکرپور؛ محمدرضا نقوی؛ علیداد ورشوچی

4.

تاثیر محرک سولفات مس بر بیان ژن‌های TXS, DBAT, BAPT, DBTNB و بیوسنتز برخی تاکسان‌ها در کشت سلول سرخدار (Taxus baccata L).

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 51-62
مهسا بام‌نشین؛ عبدالله حاتم‌زاده؛ محمدرضا نقوی؛ محمد حسین میرجلیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب