1.

اثرات عمل‌آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجه‌های تولید گاز و گوارش پذیری کاه سویا

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 235-248
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی

2.

اثر افزودن گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی شاخصه‌های کیفی گوشت بره‌های پرواری عربی-رومانف

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 31-43
پروین علی‌میرزایی؛ مرتضی چاجی

3.

ارزش غذایی پنج گونه گیاهان شورپسند در منطقه سیستان

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 1-10
زهرا حسینی نژادد؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی

4.

ارزیابی انفرادی و ترکیبی قابلیت هضم و تخمیر گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان در شترهای یک کوهانه

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 11-25
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت‌الله روشنفکر

5.

ارزیابی کارایی پرتوتابی مایکروویو و افزودنی‌های جاذب سموم بر دیازینون باقی‌مانده در تفاله انگور ‏سفید و تأثیر آن بر برخی فراسنجه‏های شکمبه‏ای در شرایط برون‌تنی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-49
بهزاد پورمحمود؛ حامد خلیلوندی؛ رسول پیرمحمدی

6.

بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 123-135
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

7.

بررسی ارزش غذایی سیلاژ پسماند درخت موز با استفاده از روش in situ و in vitro

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 317-325
علیرضا شیبک؛ مصطفی یوسف الهی

8.

بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام

دوره 5، شماره 1، فروردین 1382، صفحه 21-29
حسین توفیقى؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلى

9.

بررسی برون‌تنی گوارش‌پذیری، تخمیر و فعالیت آنزیمی قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه شترهای تک کوهانه تغذیه‌شده با علوفه‌های زراعی و مرتعی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 63-87
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی

10.

بررسی تأثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-384
فاطمه اصغرزاده؛ محمد حسن فتحی؛ محمد علی بهدانی

11.

بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 31-41
زینب یوسفی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

12.

بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 39-49
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

13.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده

14.

تأثیر پودر میوه عناب بر فراسنجه‌های تخمیری، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-122
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

15.

تأثیر جیره های حاوی سطوح مختلف خارمریم (Silybum marianum) و دانه هایی با سرعت تجزیه متفاوت بر قارچ های شکمبه گاومیش خوزستان

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 213-225
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری

16.

تأثیر عصارۀ تفالۀ انگور بر پارامترهای تولید گاز و جمعیت تک‌یاخته‌های شکمبه با استفاده از شیرابۀ شکمبه گوسفند

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 375-384
محمد جواد ابرقوئی؛ یوسف روزبهان

17.

تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 93-101
نسرین حسین پور؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل زاده

18.

تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 25-36
آمنه ناصری مقدم؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ فردین هژبری

19.

ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 461-473
سید محسن حسینی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

20.

تعیین ارزش تغذیه‌ای برگ درخت پستة وحشی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 135-144
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

21.

تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 143-152
تقی نجفی؛ محمد رضا دهقانی؛ مصطفی یوسف الهی

22.

تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 335-345
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی

23.

سیلوی ترکیبی از هالکنموم (Halocnemum strobilaceum)، کهور (Prosopis juliflora) و یونجه برای تأمین علوفه دام در مناطق خشک

دوره 69، شماره 2، تیر 1395، صفحه 339-352
بهرام امیری؛ ناهید تکین؛ حسین قره داغی؛ بهروز رسولی

24.

مطالعه مقایسه‌ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل‌آوری‌شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 297-308
فاطمه شاکرمی؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

25.

مطالعۀ آزمایشگاهی تأثیرات اسانس روغنی پونۀ کوهی (Origanum vulgare) در سطوح مختلف بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای، متان تولیدی و کنترل اسیدوز شکمبه‌ای القاشده

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 235-246
شهین یادگاری؛ مصطفی ملکی؛ پویا زمانی؛ مهدی دهقان بنادکی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب