1.

امکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیم‌پخت کردن شلتوک

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 463-474
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ داریوش زارع؛ محمدامین نعمت اللهی؛ ناصر صفر رضوی‌زاده

2.

بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو

دوره 58، شماره 4، زمستان 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر رویا فیروزی؛ دکتر مژگان عباس زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.