1.

امکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیم‌پخت کردن شلتوک

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 463-474
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ داریوش زارع؛ محمدامین نعمت اللهی؛ ناصر صفر رضوی‌زاده

2.

بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو

دوره 58، شماره 4، بهمن 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر رویا فیروزی؛ دکتر مژگان عباس زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب