1.

Real Time Detection of Different Variant Strains of Infectious Bronchitis Virus in Trachea, Lung and Kidney of Infected Broiler Chickens

دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 57-63
Mozafar Hajijafari Anaraki؛ Nariman Sheikhi؛ Hadi Haghbin Nazarpak؛ Gholamreza Nikbahkt Brujeni

2.

Seasonal Variation and Relationships Between Copper of Serum and Various Tissues in Copper Poisoned Sheep in Kerman Province, Iran

دوره 13، شماره 2، تیر 2019، صفحه 163-173
Seyyed Javad Afsah Hejri؛ Khalil Badiei؛ Mehrdad Pourjafar؛ Ahmad Oryan؛ Behnam Keshavarzi؛ Aliasghar Chalmeh؛ Gholamreza Mesbah

3.

Using Black Carrot extracts as an alternative biological dye for the tissue staining

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 تیر 1402
Mohammad Taghi Vajed Ebrahimi؛ Farhad Mohammadi Gheshlagh؛ Abbas Parham

4.

اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 525-532
خاطره داننده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ ناصر همدمی

5.

اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 427-433
مرجان حاجی ئی؛ فرامرز خدائیان؛ رضوان پوراحمد

6.

احیای بافت های درون شهری با رویکرد منطقه بندی+ فرم محور (مطالعۀ موردی:شهر برازجان)

دوره 50، شماره 2، تیر 1397، صفحه 375-394
محسن شاطریان؛ یونس غلامی؛ جهانگیر حیدری؛ حسین باقرزاده

7.

ارزیابی عوامل موثر بر تاب آوری کالبدی در بافت‌ فرسوده شهر رشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1402
محمد اسکندری نوده؛ اسماعیل نصیری هنده خاله؛ سید علی حسینی؛ مهرداد بردبار طاهر گورابی

8.

ارزیابی قابلیت استفاده کاربردی از دو گونه گراس بومی ایران

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 1027-1036
الهام مصطفائی؛ مصطفی عرب؛ نعمت اله اعتمادی؛ محمودرضا روزبان

9.

افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 407-418
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده

10.

اندازه‌گیری میزان جیوه در بافت خوراکی میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) پرورشی استان بوشهر با استفاده از روش بخار سرد

دوره 78، شماره 3، مهر 1402، صفحه 175-182
رضا صادقی لیمنجوب؛ اشکان زرگر؛ علی طاهری میرقائد

11.

بافت در نقاشی سه پایه‌ای، از منظر دانش حفظ و مرمت آثار هنری

دوره 2، شماره 41، فروردین 1390، صفحه 115-125
علی نعمتی بابای لو؛ حمید فرهمند بروجنی

12.

بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 274-283
نرجس بادفر؛ علی جعفرپور

13.

بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامه‌ای

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان

14.

بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-377
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده؛ پریسا قاسمی

15.

بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 73-79
مریم اسدی؛ ناصر همدمی؛ سید امیر حسین گلی

16.

بررسی توزیع عنصر روی در بافتهای مختلف شتر یک کوهانه ایرانی

دوره 59، شماره 4، بهمن 1383
دکتر سعید نظیفی؛ دکتر مهدی صائب؛ دکتر مهشید ابراهیمی

17.

بررسی رابطه ضایعات هیستوپاتولوژیک با تغییرات آنزیم های بافتی در ماکیان مبتلا به بیماری مارک

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 153-158
سعید نظیفی؛ عزیزاله خداکرم تفتی؛ مریم انصاری لاری؛ مریم کارگر

18.

بررسی سبک‌شناختی لایه‌ای سازه‌های گفتمان‌مدار در شعر امل دنقل (مطالعۀ موردی قصیدۀ «مقابلة خاصة مع ابن نوح»)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 19-38
آزاده قادری؛ سیدحسین سیدی؛ بهار صدیقی

19.

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

20.

بهبود کیفیت بستنی کم‌چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین‌های مخلوط بستنی با کیموزین(II)

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
عزیز همایونی‌راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه

21.

پتروگرافی و ژنز کانسار بوکسیت جاجرم

دوره 33، شماره 3، شهریور 1387
حسین رحیم‌پوربناب؛ داریوش اسماعیلی

22.

تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده

23.

تحلیل آسیب پذیری بافت شهری در برابر زلزله (منطقه مورد مطالعه: منطقه دو شهرداری تهران)

دوره 46، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 843-856
ابوالفضل مشکینی؛ صفر قائد رحمتی؛ رضا شعبان زاده نمینی

24.

تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

25.

چشم اندازهای فرهنگی و اجتماعی در تحلیل موسیقی

دوره 12، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 1-14
پویان آزاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب