1.

Relative effectiveness of herbal methionine compared to DLmethionine on growth, performance and carcass responses basis in broiler chickens

دوره 7، شماره 2، مهر 2013، صفحه 95-101
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb

2.

اثرات سطوح پروبیوتیک بتاپلاس بر عملکرد رشد و خصوصیات ریخت سنجی بافتی ژژنوم بلدرچین های ژاپنی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 47-58
علی کلانتری حصاری؛ محمدرضا اسدی؛ محمد بابائی

3.

اثر برخی پروبیوتیک ‏های طیور تولیدی ایران بر مؤلفه‌های عملکردی، شاخص‌های اقتصادی و ریخت‏ شناسی روده کوچک جوجه‏ های گوشتی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 415-425
عارف محمودتبار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محسن شرفی؛ ناهید مژگانی

4.

اثر پروبیوتیک بتاپلاس بر عملکرد رشد و خصوصیات ریخت‌سنجی بافتی ژژنوم بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 47-58
علی کلانتری حصاری؛ محمدرضا اسدی؛ محمد بابایی

5.

اثر روش و مدت پروار بر رشد و ترکیب لاشه بره‌های نر لری‌بختیاری

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 283-291
محمدعلی طالبی

6.

اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 41-48
احمد افضل‌ زاده؛ محسن آبسالان؛ سید داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی

7.

اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
حامد زرگران اصفهانی؛ سید داود شریفی؛ عباس برین؛ احمد افضل زاده

8.

ارتباط بین صفات رشد و لاشه در گوسفندان لری بختیاری

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
محمدعلی طالبی؛ سید رضا میرایی آشتیانی؛ محمد مرادی شهر بابک؛ اردشیر نجاتی جوارمی

9.

بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 167-174
معصومه بحرکاظمی؛ عبدالکریم اسبوچین

10.

بررسی تجربی کارایی مکمل های آلی و معدنی کروم در تغذیه بره های پرواری شال

دوره 59، شماره 4، بهمن 1383
دکتر علی مصطفی تهرانی؛ دکتر احمد زارع شحنه؛ دکتر غلامرضا قربانی؛ دکتر سید احمد میرهادی

11.

بررسی مقایسه‌ای اثرات فیتاز با منابع مختلف بر عملکرد رشد، خصوصیات استخوان درشت‌نی، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 421-431
شقایق رسولی؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ سید محمد حسینی

12.

بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 347-357
محمدرضا رضوانی؛ کریم هوشیار

13.

تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 403-414
مجتبی افشین؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ عباس محمدی

14.

تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 109-118
فرهاد احمدی؛ سید مجتبی موسوی؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری

15.

مقایسه صفات رشد و لاشه بره‌های لری‌بختیاری و آمیخته‌های رومانف و پاکستانی با لری‌بختیاری

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 283-294
محمدعلی طالبی؛ محسن باقری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب