1.

Evaluation the Preharvest Application of Iron and Nitrogen on some Qualitative Characteristics of Two Apple Cultivars During Cold Storage

دوره 5، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 31-42
Safoora Dehghanipoodeh؛ Mohammad Ali Askari؛ Ali Reza Talaei؛ Mesbah Babalar

2.

Improvement of In Vitro Proliferation of Apple (Malus domestica Borkh.) by Enriched Nano Chelated Iron Fertilizer

دوره 5، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 43-51
Saber Avestan؛ Lotfali Naseri؛ Roghayeh Najafzadeh

3.

Study of Biochemical Traits and Mineral Elements in Date Palm Fruits under Preharvest Foliar Application of Organic Fertilizers and Micronutrients

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 125-140
Ali Hatami؛ Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Abdolkarim Ejraei؛ Abdol Hossein Mohammadi Jahromi؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani

4.

The effect of land use change on chemical forms and availability of iron and manganese in arid and semi-arid region of southwestern Iran

دوره 27، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 69-80
S. Shakeri؛ A. Azadi

5.

اثرات تنش خشکی و مقادیر روی و فسفر بر غلظت و کل جذب عناصر در ذرت

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
مسعود رفیعی؛ حبیب اله نادیان؛ قربان نورمحمدی؛ مهدی کریمی

6.

اثر روش تجویز مکمل سلنیوم و ویتامین ای در اواخر آبستنی بر غلظت برخی مواد معدنی و اثرات متقابل آن‌ها درخون میش‌ها و بره های حاصل از آن‌ها

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 155-168
فرنوش زنگیشه؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری

7.

اثر سطوح مختلف آهن و بـُر روی مقدار عناصر و عملکرد توت فرنگی رقم سلوا

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
تکتم سادات تقوی؛ مصباح بابالار؛ علی عبادی؛ حسن ابراهیم زاده؛ محمد علی عسگری

8.

اثر مصرف توام کادمیوم و روی در خاک آهکی بر پاسخ های گیاه گندم

دوره 33، شماره 2، اردیبهشت 1381
غلامرضا ثواقبی؛ محمد معز اردلان؛ محمد جعفر ملکوتی

9.

ارزیابی عملکرد گرانول‌های گوگرد-بنتونیت تیمار شده با آهن بعنوان جایگزین کودهای شیمیایی در خاک‌های آهکی

دوره 72، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 129-141
شیوا محبی؛ اسرین فیضی؛ بابک سوری

10.

ارزیابی میزان آهن در خاک‏ آهکی تیمارشده با باکتری‎های مولد سیدروفور تحت تنش خشکی

دوره 51، شماره 5، مرداد 1399، صفحه 1305-1315
احمدعلی پوربابائی؛ فرزانه شعیبی؛ حسینعلی علیخانی؛ سمیه امامی

11.

ارزیابی میزان جذب عناصر غذایی کم مصرف فلزی در کشت خالص و مخلوط برخی غلات با نخود و باقلا تحت شرایط مدیریت علف های هرز

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1017-1031
لیلا سلیمانپور؛ روح اله نادری؛ مهدی نجفی قیری

12.

برآورد میزان نیاز آهن مرغ‌های مادر گوشتی در اواخر دوره تولید با استفاده از مدل‌های غیرخطی

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 29-37
محمود عباسی؛ مجتبی زاغری؛ مهدی گنج خانلو

13.

بررسی اثر سطوح مختلف نانواکسید آهن بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و فیزیولوژیک چهار رقم گندم پاییزۀ کشور (Triticum aestivum) در وضعیت اقلیمی خرم‌آباد

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-298
حمیدرضا عیسوند؛ علیرضا اسماعیلی؛ مراد محمدی

14.

بررسی اثر کلات آهن بر محتوای کلروفیل، کارایی کوانتومی فتوسیستم II و برخی صفات بیوشیمیایی در گلرنگ در شرایط کم‌آبیاری

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 137-145
کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سیاوش حشمتی

15.

بررسی تأثیر آبیاری با آب آلوده بر تجمع فلزات سنگین در گندم و جعفری

دوره 6، شماره 2، آبان 1395، صفحه 315-330
حسین میرزایی تختگاهی؛ هوشنگ قمرنیا؛ مقداد پیرصاحب؛ نظیر فتاحی

16.

بررسی تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برنان بربری غنی شده با آهن و ریبوفلاوین

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
فرناز دستمالچی؛ ابوالقاسم جزایری؛ ناصر رجب زاده

17.

بررسی تاثیر آهن بر محتوای اسانس گیاه ریحان (L.asilicumb Ocimum)

دوره 33، شماره 1، مرداد 1387
الهام رجب بیگی؛ فائزه قناتی؛ فاطمه سفیدکن

18.

بررسی تاثیر یک فعالیت هوازی زیر بیشینه بر میزان تغییرات آهن، فریتین و TIBC بیماران تالاسمی ماژور

دوره 11، شماره 11، فروردین 1381
محمد رضا صادقیان شاهی

19.

بررسی تصفیه پیشرفته پساب خاکستری خروجی از فرایند بیولوژیک به کمک جذب سطحی و اکسیداسیون شیمیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 دی 1402
سعید گواهی؛ احسان دریکوند؛ صائب خوشنواز؛ محسن سلیمانی بابرصاد؛ ایمان پارسه

20.

پراکنش آهن روی و سرب در خاک و محصولات کشاورزی در منطقه استقرار مجتمع فولاد مبارکه

دوره 30، شماره 36، دی 1383
دکتر مهران هودجی؛ دکتر احمد جلالیان

21.

تأثیر کاربرد اسید آمینه و روی بر جذب و انتقال روی و آهن در کلزا در شرایط کشت محلول

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 379-392
محمد هادی میرزاپور؛ احمد گلچین؛ امیر حسین خوشگفتارمنش؛ محمد مهدی طهرانی

22.

تأثیر کاربرد نیتروژن، مولیبدن و کبالت ‎ بر عملکرد غلاف و محتوای عناصر غذایی برگ لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 217-229
نادر خادم مقدم ایگده لو؛ احمد گلچین؛ خدیجه فرهادی

23.

تأثیر کود نیتروژن و بقایای گیاهی بر عملکرد و محتوای عناصر غذایی کم‌مصرف گیاه جو تحت شرایط کم آبیاری

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 470-453
مریم نیازی اردکانی؛ وحید براتی؛ حمیدرضا بوستانی؛ احسان بیژن زاده

24.

تأثیر مداخلۀ آموزشی تغذیه بر کالری دریافتی، میزان درشت‌‌مغذی‌ها، سطوح استراحتی و مقدار دریافتی آهن و ویتامین D در فوتبالیست‌های نوجوان رقابتی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 489-509
ابوالفضل فیجان؛ فرهاد دریانوش؛ محمد همتی نفر؛ محسن ثالثی؛ مریم کوشکی جهرمی

25.

تأثیر منابع مختلف آهن بر تجمع نیترات در کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 51، شماره 11، بهمن 1399، صفحه 2953-2963
ندا بهرامی؛ محبوبه جلالی؛ علی اکبر زارع

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب