تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,993,075 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,662,369 |
1. | Development of fibrous casings with natural antioxidants using rosemary and thyme extracts in dried sausages | |
دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 99-108 | ||
Sahra Farhadi؛ Majid Javanmarddakheli | ||
2. | Mislabeling in Cooked Sausage is a Seriously Increasingly Problem in Food Safety | |
دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 101-113 | ||
Tareq Al-Qassab؛ Abolfazl Kamkar؛ Parviz Shayan؛ Ali Khanjari | ||
3. | اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک | |
دوره 57، شماره 2، مرداد 1381 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی | ||