1.

Development of fibrous casings with natural antioxidants using rosemary and thyme extracts in dried sausages

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 99-108
Sahra Farhadi؛ Majid Javanmarddakheli

2.

Mislabeling in Cooked Sausage is a Seriously Increasingly Problem in Food Safety

دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 101-113
Tareq Al-Qassab؛ Abolfazl Kamkar؛ Parviz Shayan؛ Ali Khanjari

3.

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب