1.

Rational evaluation of antimicrobial properties of lactobacilli isolates against some pathogenic microorganisms: a new method comparing the susceptibility of indicator microorganisms

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 243-252
Hadi Maleki؛ Ali Misaghi؛ Mohsen Amini؛ Abbas Saidi؛ Kambiz Akbari Noghabi

2.

بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese)

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 577-587
حسین علی سلمان پور احمدی؛ حامد منوچهری؛ رضا صفری

3.

بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو

دوره 58، شماره 4، بهمن 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر رویا فیروزی؛ دکتر مژگان عباس زاده

4.

بررسی لیستریا مونوسیتوژنس در ماهیان پرورشی تازه، دودی شده و بخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهیان تازه در استانهای تهران و گیلان

دوره 57، شماره 4، بهمن 1381
دکتر افشین آخوندزاده؛ دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر علی میثاقی

5.

تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 211-220
آلیکا جعفری کلیجی؛ علی جعفرپور؛ رضا صفری

6.

تاثیر میزان اسیدیته، چربی و ماده خشک بدون چربی شیر بر مقاومت لیستر یا مونوسیتوژنز 4b در برابر امواج مایکروویو

دوره 60، شماره 2، مرداد 1384
رویا فیروزی؛ سید شهرام شکرفروش؛ بهار نیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب